Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 26 юни 2017 г.

Ремонт на перални в последните дни на летния юни

Ремонт на перални в последните дни на летния юни може да поръчате на инж. Станев. Ремонтите по пералните се осъществяват по домовете в ден, който съответсва на натовареността на ангажиментите Ви. 

 инж. Станев, Ремонти,  перални,  по домовете,
Ремонт на перални в София

Смяна на маншон, запушен филтър или помпа, счупена ключалка или изгоряла блокировка, повредени нагреватели или термодатчик, както и други повреди по пералните, могат да бъдат отстранени от умелите ръце на сервизния техник. 

Пералните се ремонтират по предварителен график от понеделник до неделя. Ако живеете в София и се налага да търсите сервизни услуги от опитен майстор, а пералнята създава проблеми, може да подадете заявка за ремонта й на тел. 0898 371028.



Когато името работи за теб. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар