Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 19 май 2017 г.

Да или не на комбинираните перални със сушилни?

Ремонтирайки  пералня, която не работеше в квартал Иван Вазов, се поинтересуваха за мнението ми за предимствата и недостатъците на комбинираните перални със сушилни. 

ремонт на битова техника, битова техника,пералня със сушилня предимства и недостатъци, уред,електроуред,   Инж. Станев
Да или не на комбинираните перални със сушилни

Преди време правих публикация по въпроса, но няма да е излишно да коментирам темата отново, като се има предвид интереса към нея. 

Сушилнята е истинско удобство особено, ако често ползвате пералня, особено през влажно и студено време. 

Като минусова характеристика, обаче, може да се изтъкне намачкването на дрехите при сушене на по-висока температура до такава степен, че вместо да се разхождате, почивате или да се отдадете на любимо занимание, дългите часове с ютия в ръка са гарантирани. Друг недостатък на комбинираните перални със сушилни са по-бързото захабяване на дрехите, нивото на изсушаване е по-ниско, а капацитетът за дрехи за сушене е по-малък от този на отделна сушилня. Много често комбинираният уред може да изсуши половината от дрехите, които може да изпере. Ако имате да перете по-голям обем дрехи, ще трябва да дебнете часове, за да зареждате дрехи за пране и такива за сушене.  Не забравяйте, че комбинираната сушилня вдига повече шум в работен режим, а вибрациите от въртенето могат да вдигнат кръвното на съседите или да смутят почивката ви. 

Комбинирата пералня със сушилня е истинско богатство в студени и влажни дни. 

ремонт на битова техника, битова техника,пералня със сушилня предимства и недостатъци, уред,електроуред,   Инж. Станев
Сушилнята спасява в дъждовни и студени дни

Повечето хора се съмняват в качеството на комбинираните електроуреди, в това число пералня и сушилня в едно. Също така, комбинираните перални със сушилни изразходват повече електроенергия. Ако искате да реализирате икономии в домакинството и да пестите електроенергия, този уред със сигурност не е за вас. 

ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в дома, сервиз за битова техника,  ремонт на битова техника, битова техника,пералня със сушилня предимства и недостатъци, уред,електроуред,   Инж. Станев
Ремонт на комбинирани перални със сушилни

Някои от реномираните немски производители имат доста сполучливи модели (преди време поправих такава). Предимството е, че комбинираният уред пести място и при закупуване похарчвате половината сума (приблизително), отколкото при закупуване на два отделни електроуреда. 

Резервни части за ремонти на комбинирания уред се намират по-трудно в сравнение с тези на отделните перални и сушилни. Преди да закупите уред, е желателно да се консултирате с някого, който разбира от битова техника.

ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в дома, сервиз за битова техника,  ремонт на битова техника, битова техника,пералня със сушилня предимства и недостатъци, уред,електроуред,   Инж. Станев
Ремонт на битова техника в дома

За финал ще препоръчам да купувате отделно пералня и сушилня, освен, ако сте притиснати от място или може да си позволите действително качествен мултифункционален електроуред в дома си.Инж. Станев извършва професионален ремонт на перални и друга битова техника, както и квалифицирани консултации при закупуване на нови електроуреди без почивен ден.

Когато името работи за теб. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар