Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

събота, 25 март 2017 г.

Целоседмични ремонти на перални в пролетна София


Пролетта пристигна в София и това е видно от цъфналите клонки на дръвчетата, разпръскващи благоуханен аромат. Приятно е и поне за миг те пренасят в други времена, когато светът бе по-добър. Връщам се в спомени, докато крача към адрес за извършване на ремонт на неработеща пералня или печка, а сетивата получават извънредна доза наслада в условията на градска среда. 

В събота ремонтирах само перални - наложи се да се сменя скъсан ремък,  да извадя попаднало парцалче от помпата и да отварям спешно заключена пералня в Манастирски ливади. 


  Ремонт на перални по домовете,  ремонт на перални, ремонт на перални в софия,    инж. Станев,   техници,  сервизи,   ремонт на битова техника,  събота и неделя,
Ремонт на битова техника в София

През седмицата ремонтирах и други перални в различни квартали. Дълъг беше ремонтът на пералня, на която трябваше да се смени маншонът. 


  Ремонт на перални по домовете,  ремонт на перални, ремонт на перални в софия,техник,сервиз,перални,
Маншон на пералня

Не може и без поправена ключалка за люк на пералня  - това са особено чести ремонти, за които получавам заявки поне няколко пъти седмично.  Ако повредата позволява, ремонтирам ключалката. Това помага особено в случаите, когато моделът на неизправната ключалка не е наличен в търговската мрежа. Последното е в сила при по-стари модели перални или внесени втора употреба от Европа. 

блокировка,      Ремонт на перални по домовете,  ремонт на перални, ремонт на перални в софия,
Ремонт на ключалка на пералня

Ремонтирах и пералня, която имаше изгоряла блокировка. По образец закупих нова и смених негодната блокировка. Пералнята тръгна нормално за радост на домакинята - отрудена дама, която се грижеше не само за собственото си семейство, но бе приютила и възрастната си майка в недобро здравословно състояние. Пералнята й бе нужна в ежедневието и се постарах в рамките на деня да съм приключил със закупуването и смяната на блокировката. 

София,  адрес,   ремонт на неработеща пералня , печка, ремонт, перални, сменя скъсан ремък,  парцалче от помпата,  спешно,  заключена пералня, Манастирски ливади,
Смяна на блокировка на пералня

Ремонт на перални по домовете от инж. Станев - разумният избор сред морето от техници и сервизи в София. Приемат се поръчки за ремонт на битова техника и в събота и неделя. 

Когато името работи за теб!



Няма коментари:

Публикуване на коментар