Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 23 септември 2016 г.

Ремонт на пералня, която има счупена ключалка

Ремонт на пералня, която има счупена ключалка. 

Ремонт на пералня,  счупена ключалка,   Ключалки, перални,  неправилно отваряне  на люка,  блокировка,  лостова система на ключалката на пералня,  ремонтир, марки перални,техник,
Ремонт на перални по домовете в есенна София

Ключалките на пералните обикновено се чупят при неправилно отваряне  на люка, когато не се изчаква достатъчно дълго време блокировката сама да отключи механизма в края на програмата.  В преобладаващия брой случаи се чупи лостовата система на ключалката на пералня. Ако ключалката не може да бъде намерена по магазините, продаващи резервни части и повредата позволява намесата на техник, тогава ключалката ремонтирам аз, а сервизната практика ме е дарила с достатъчно опит в този тип ремонти при пералните. При по-неразпространени марки перални в България или по-стари модели, спрени от производство, се налага да поправям повредените ключалки, за да може собствениците отново да използват пералните в дома си. 


ремонт на перални по домовете,ремонт, ремонт на перални в София, опит,  ремонт на перални, по домовете,техник, сервиз,
Ремонт на пералня Neo със счупена ключалка

Снимката на счупената ключалка е от пералня Neo, която ремонтирах преди време. 

Специализиран ремонт на перални по домовете в есенна София - качествени сервизни решения от инж. Станев

Заповядайте във Фейсбук страницата на инж. Станев, за да прочетете още авторски статии и да разгледате снимки от различни ремонти, както и да следите за евентуални промени в графика на майстора.

Когато името работи за теб!




Няма коментари:

Публикуване на коментар