Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 16 септември 2016 г.

Ремонт на пералня, която не пълни с вода и бърка програмите

С края на летния сезон и по-неизбежното осезание на есента се сетих за ремонт на пералня, който извърших преди известно време в дома на млада двойка в столичния квартал Бели брези. Можах да се отзова веднага, защото се прибирах след ремонт на друга пералня към Борово и ми  беше напът. 


Бели брези,Борово,  ремонт, пералня, пералнята не пълни с вода, не центрофугира, пералнята бърка програмите, повреда на пералня,  програматор,
Ремонт на перални


Потърсиха ме за ремонт на пералня, която отказва да работи, защото не  пълнела с вода, не центрофугирала и  бъркала програмите. След като дълго ровичкал из форумите,  собственикът решил, че  повредата на пералнята се дължи на проблемен програматор.

Посетих го в дома и започнах да проверявам пералнята.  Оказа се, че проблемът е в пресостата (ниворегулатора). Първоначално смятах, че му е време да се смени с нов. Като взех да го освобождавам, от тръбичката му изпаднаха пясък и други боклучета. Промих пресостата и тръбичката, след което го сглобих. Пералнята заработи като нова. 

 Ремонт на пералня, бърка програмите, пресостат, ниворегулатор,  пясък, ремонт на перални от понеделник до неделя, сервизен майстор, майстор, сервиз,  ремонт на перални, в дома, ремонт на перални в дома,
Ремонт на пералня с проблем в пресостата


Причината за проблема на пералнята  излезе твърде банален - пясък от хавлиите на плажа

Добре е да приемате с доза съмнение прочетеното във форумите, защото рядко се случват симптомите и повредите на две перални да са еднакви, а и е възможно да попаднете на недостоверна и заблуждаваща информация. 

Единствено прецизна диагностика от опитен техник може да установи причината за повредата и да отремонтира пералнята добре, като използва натрупания с годините професионален опит и прилага на практика познанията и уменията, които притежава. 
Специализиран ремонт на перални, който може да заявите от понеделник до неделя, а сервизния майстор ще извърши ремонта в дома под Вашия непосредствен контрол.

Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар