Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 19 май 2016 г.

Ремонт на перални през май и какво да гледаме, когато купуваме нова пералня

Ремонт на перални в София и през май, като по-голямата част от него излетя сред празници подобно на тапа от бутилка шампанско, разклатена от зрелостник преди да тръгне към балната вечер.  Ремонт на перални по домовете


Покрай ремонтите на перални съм забелязал, че понякога се случва да ме търсят няколко пъти в седмицата за една и съща повреда на различни адреси в София, а после в продължение на месец да не се обадят за подобна неизправност. Например през последните няколко дни ме търсиха за неработещи перални, които се оказаха със скъсан или проблемен ремък.


ремък, пералня, Ремонт на перални в София,  ремонтите на перални, по домовете,Ремонт на перални по домовете,   професионални сервизни услуги,  инж. Станев,  без почивен ден,
Скъсан ремък на пералня


Нерядко ме търсят за съвет при закупуване на нова пералня, когато старата е достатъчно амортизирана и не си струва да се наливат пари за ремонти по нея. В такива случаи препоръчвам по възможност да се помисли за по-качествен уред, макар и малко по-скъпичък, с тенденция да бъде използван по-дълъг период от време. 

При огледа на пералната машина отпред обърнете внимание дали има най-долу нещо като чекмедженце – отваряща се лента, зад която обикновено е скрит филтърът. За по-сигурно попитайте продавача за филтър. При по-евтините модели няма филтър, което ще ви създаде доста главоболия при използването, като се започне от запушени маркучи и се стигне до изгоряла помпа.

Ремонт на перални по домовете в София - професионални сервизни услуги от инж. Станев без почивен ден.


Ремонт на перални в София, ремонт на плотове, ремонт на печки, ремонт на аспиратори,   ремонтите на перални, по домовете,Ремонт на перални по домовете,   професионални сервизни услуги,  инж. Станев,  без почивен ден, техник,
Ремонт на битова техника


Когато името говори за теб!
Няма коментари:

Публикуване на коментар