Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

събота, 5 март 2016 г.

Ремонт на пералня и възстановяване на писта на захранващ куплунг


Историята, на която ще се спра днес, се случи при едно от посещенията ми за ремонт на пералня през седмицата.


ремонт на перални по домовете,  възстановяване на писта на захранващ куплунгБеше хубав мартенски ден, приятно топъл, а София изглеждаше предпролетно съживена, докосната от вълшебната четка на майката природа - талантлив художник с неизчерпаемо вдъхновение и въображение. Разцъфналите клонки на дърветата напомняха творба на Клод Моне и ако не беше чантата с инструменти и торбичката с новозакупен  нагревател за фурна, който трябваше да замени изгорял при последния за деня ремонт, бих повярвал, че някоя импресионистична картина е оживяла в забързаното столично ежедневие.


Клод Моне - "Пролет", 1873
Вървях от Борово в посока Бъкстон, за да извърша ремонт на пералня, която не давала никакви признаци на живот, така обясниха собствениците по телефона - симпатично младо семейство.


ремонт на перални по домовете,  възстановяване на писта на захранващ куплунг, ремонт на перални, майстор


Когато ги посетих в дома им,  започнах ремонта по пералнята. Замерих входящите напрежения на пералнята, проверих кабелите, филтъра - всичко бе нормално до платката за управление. Сръчно,  с отработени покрай многобройните ремонти движения извадих платката на пералнята и забелязах, че една от пистите на захранващия куплунг е нагоряла. Почистих я много внимателно, оказа се, че е прекъсната изцяло. Включих поялника, който нося със себе си, и успях да възстановя пистата. Ръцете ми са здрави, точни и свикнали на всякакви ремонтни дейности през годините на професионалната ми практика. Не се става майстор за ден или два, а се дължи на дългогодишен труд и натрупани знания. Накрая поставих обратно платката, сглобих пералнята и тя заработи като нова, внасяйки радост в дома с две малки деца, чиито дрешки изискват ежедневна подмяна и пране. 


ремонт на перални в София,техник, майстор,  възстановяване на писта на захранващ куплунг, ремонт на перални, майсторПрофесионални ремонт на неизправни перални с различни повреди.ремонт на перални по домовете,  възстановяване на писта на захранващ куплунг, Борово, Бъксон, София

инж. Станев

Когато името работи за теб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар