Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 24 февруари 2016 г.

Ремонт на перални с различни повреди и няколко препоръки как да отдалечим във времето посещението на техник

Ремонт на перални

Дори и добре да служи на домакинството,  някой ден - дъждовен или слънчев - се появява нужда от професионален ремонт на повреден електроуред. Перални, печки, фурни, аспиратори и телевизори са сред най-експлоатираните битови уреди и повредите при тях са най-масови. Ако все още не се е наложило да търсите майстор, за да ремонтира неизправна пералня или фурна, която не нагрява, то попадате в групата на късметлиите. Модерната  техника е създадена да изтрае приблизително колкото трае гаранцията на уреда, като не липсват примери, които доказват обратното. Перални, закупени преди повече от десетина години,  работят отлично и собствениците им не са търсили техник за подръжката им. 

Ремонт на перални, ремонт на перални в София, майстор, техник, филтър на пералняКато майстор, който се занимава от много време с ремонт на перални, бих изтъкнал следните правила при използване на пералните, за да избегнете сериозни повреди:

Съобразявайте количеството пране и не претоварвайте пералнята при употреба;
Следете за неспецифични шумове, които пералните издават в работен режим;
Въздържайте се сами да правите опити за ремонт на перални, когато единствен наръчник са форуми в Интернет – едно, че може да се окаже опасно, а друго – често се случват по-солидни повреди, предизвикани от майстори любители или недостатъчно технически некомпетентни лица. (Подобни случаи от практиката си съм описал в блоговете си). 


Счупена ключалка на пералня Ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на перални в неделя, сервиз, печки, фурна, ремонт,Ремонти на перални  в София от инж. Станев.

Ремонт на перални по домовете в удобно време без да се налага да отсъствате от работа и без да е наложително преместването на обемните и тежки перални до работилница или сервиз на неудобно място в съседен квартал. 


Професионален ремонт на перални машини в София с работно време от понеделник до неделя за Ваше улеснение и комфорт.

Как става това? Просто запазете ден и час на тел. 0898 371028.


Помпа на пералня


Ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, техник перални, пералнята тече,Сервиз за перални в София, който работи в събота, неделя и официални празници по предварително определен сервизен график за посещение и ремонт от майсторските ръце на инж. Станев.


Мухлясал маншон на пералня - честа причина за неприятната миризма от пералните. 


Ремонт на перални по домовете, майстор за перални, перални сервиз,Инж. Станев отстранява качествено, трайно, бързо, с внимание към всеки дребен детайл разнообразни повреди, свързани с пералните машини, като част от тях могат да бъдат изброени в списъка по-долу:

 • блокирал люк на перална машина; 
 • изгоряла блокировка на люка; 
 • повредена дренажна помпа;
 • счупена ключалка;
 • почистване на четки;
 • смяна с нови четки при нужда;
 • смяна на маншон;
 • смяна на ремък;
 • пералнята не тръгва;
 • проблем с пусков клавиш;
 • запушени филтри
 • запушени помпи;
 • запушени маркучи;
 • течове; 
 • проблеми с центрофуга;
 • повредени програматори; 
 • поправка на повредени платки;
 • проблемен температурен датчик;
 • смяна на нагорели или стопени силови (контактни) клеми.

Филтър на пералня


Ремонт на перални по домовете, Ремонт на перални, пералняте не тръгва, пералнята тече, запушен филтър,


За други повреди на перални машини се свържете със сервизния инженер на посочения телефон за повече информация относно ремонта на пералнята.


Публикувал съм статии, описващи ремонти на перални и отстраняване на проблемите и дефектите, които съм изброил по-горе. Към материалите са приложени множество авторски снимки, за да не звуча голословно, а да илюстрирам само незначителна част от ремонтите, извършени майсторски от мен. Когато е било възможно съм заснемал и видео.  Авторските публикации и фотоси са налични в този и останалите блогове, връзки към които може да намерите тук


ремонт на перални, телевизори, съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.

инж. Станев

Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар