Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 10 февруари 2016 г.

Как да премахнем неприятната миризма от пералните

Ремонт на перални по домовете, извършван качествено от инж. Станев - сервизен техник с богата професионална  практика в продължение на три десетилетия. 
Ремонт на перални, неприятна миризма от пералните


Докато извършвам  ремонт на повредена пералня, се случва да ме попитат как да премахнат неприятната миризма, която идва от тях и на какво се дължи този дразнещ обонянието лъх. Някои производители на перални машини твърдят, че причините за лошата миризма, идващата от пералните, могат да се дължат на употребата на неподходящи препарати за пране или използването на прекалено голямо количество от него. Те изразяват мнението, че препарат, който изобилно се разпенва не е за предпочитане, ако възниква проблем с неприятната миризма след употреба на пералната машина. Докато извършвам  ремонт на повредена пералня, се случва да ме попитат как да премахнат неприятната миризма, която идва от тях и на какво се дължи този дразнещ обонянието лъх.

(В гънките на маншона на пералнята се размножават огромни колонии от микроорганизми)


Когато се използва силно пенещ се детергент, се образуват повече мехурчета, остава по-голямо количество утайка по различни скрити за окото места и процепи по пералнята (честото  почистване не е много удобно из тях), а там лесно вирее мухъл или микроорганизми, които се размножават. Това важи и за употребата на омекотители или белина. Ако производителят на вашата пералня препоръчва употребата на определен препарат за пране, не е лошо да го послушате, за да избегнете отблъскващата миризма. колко прах за пране, майстор, перални, ремонт, по домоветеРешението в този случай е просто, евтино и лесно за изпълнение:


Използвайте чаша бял оцет и пуснете пералнята, без да поставяте пране в нея, на гореща температура. 
ремонт на перални, ремонт на перални в София, кокиче,
Съществуват и други методи за премахване на задържалата се неприятна миризма по пералните, но нека те бъдат тема на друга публикация. 


Ремонти на перални в София:

Професионални ремонти на изгоряла блокировка на люка, блокирал люк, развалена ключалка, повредена дренажна помпа, смяна на маншон или ремък, запушени филтри, помпи, маркучи, течове, почистване на четки, смяна с нови при нужда, проблеми с центрофуга, програматор, поправка на повредени платки, подмяна на нагорели клеми, ремонт на повредени платки и други сервизни услуги, свързани с пералните и поправка на възможните повреди и неизправности при тях, които водят до неправилното им функциониране. Разумен и интелигентен избор, обоснован на база богат практически стаж, подходящо инженерно образование, техническа компетентност и сръчност, реалистична преценка на сервизния проблем, адекватни и навременни действия за премахване на повредата, коректност и надеждност
ремонт на перални по домовете, ремонт на перални

Инж. Галин Станев


За контакт: тел. 0898 371028
Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар