Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 2 декември 2015 г.

Ремонт на счупена ключалка на люк на пералня Zerowatt (снимка)

Кратки, по-кратки, най-кратки декемврийски дни, в които светлата част от денонощието прогресивно намалява. Ежедневие на майстор, забързан към следващия ремонт на неработеща пералня или печка (покрай предстоящите празници много хора се сещат да поправят повредените от доста време котлони и фурни, за да улеснят предколедно кулинарните си занимания). Обичам късните вечерни часове, когато спокойно мога да релаксирам с книга в ръка и да пренебрегвам болките в уморените от обикаляне из софийските улици крака.

счупена ключалка на  люк на пералня, Zerowatt, ремонт на перални, ремонт на перални по домовете,

Булевард Т. Каблешков през декември - оголелите клони на дърветата са обичайна и тъжна гледка на фона на бързо гаснещия ден. 


Днес ще публикувам снимка от ремонт на пералня, която се наложи да поправя преди двадесетина дни. Проблем създала ключалката, която се повредила под напора на дългогодишна употреба. 


Ремонт на счупена ключалка на  люк на пералня Zerowatt:


счупена ключалка на  люк на пералня Zerowatt, ремонт на перални, ремонт на перални по домовете,
Кратко видео от друг мой ремонт на пералня с износена помпа:
Повече за този ремонт  може да прочетете тук.Инж. Станев

Професионален ремонт на перални машини и друга битова техника

За контакт: тел. 0898 371028
Няма коментари:

Публикуване на коментар