Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 29 декември 2015 г.

Ремонт на перални, печки и фурни в очакване на 2016

Последни дни за годината изтичат. Само два дни до началото на 2016. Надеждите за по-добър живот и светли дни не угасват, това главно остава на хората, изричайки като мантра пожеланията за бъдещето. 


ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на печки, София



Ремонт на перални и друга битова техника не липсват в  декемврийските делници с празнична атмосфера. Перални печки, фурни и микровълнови - това са най-често търсените електроуреди за ремонт по домовететези дни между двата зимни празника.


ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на печки, София



Професионален ремонт на перални машини по домовете в София от инж. Станев. Ремонт на перални и друга битова техника без почивен ден. 


Снимка на повредена и нова помпа, която да замени старата и амортизирана такава. Първо се демонтира повредената помпа и се закупува новата за съответния модел и марка пералня. 


ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на печки, София, майстор, техник,


Квалифицирани ремонтни услуги при различни повреди на пералните машини: 

блокирал люк на пералня, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, ако пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор, възможен ремонт на повредени платки и други. Успешно адаптране на адекватни компетентни решения за всеки конкретен случай.



Маншон (гумено уплътнение) на пералня - смяната е вреемеемко и трудоемко занимание. 

ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на печки, София



Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!



ремонт на перални, ремонт на перални в София,



ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, диспозери, сервиз, ремонт,софия



Изгледайте моето видео, в което извършвам ремонт на счупена гривна на люк на пералня Siltal

Ремонт на перални 




                         

 инж. Станев

перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, диспозери, сервиз, ремонт,софия








Професионални ремонти  на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София.


Очаквам Ви и в моята Фейсбук страница


 Професионални ремонти  на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София, нова година, 2016






Няма коментари:

Публикуване на коментар