Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 6 юли 2015 г.

Квалифициран ремонт на перални в София - изгорял бутон за включване на пералня, повредена помпа и счупена ключалка за люк на пералня

Квалифициран ремонт на перални в София. 

сервиз перални


Инж. Станев изпълнява сервизни услуги по домовете, свързани с поправка на перални машини и друга битова техника. Работното време е в рамките на стандартното, а почивен ден няма. 

Ремонт на перални - изгорял бутон за включване на пералня

изгорял бутон за включване на пералня


Ремонт на перални - счупена ключалка за люк на пералня

ремонт на перални по домовете


Ключалките, както и други елементи при пералните, печките, телевизорите и другите битови електроуреди, са различни за всеки модел и марка. Поради тази специфичност, за да се смени, трябва първо да се демонтира и по съответния модел да се избере новата. А моделите са десетки. 

ремонт на перални по домовете в Борово, Манастирски ливади, Бояна, Красно село, Бели брези, Лозенец, Стрелбище, Бъкстон, Павлово


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


Ремонт на перални - повредена помпа на пералня


ремонт на перални в София




Майсторът, който може и знае как! :)


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.

За допълнитена информация и още ремонти на електроуреди заповядайте в другите ми блогове. Линковете към тях са посочени по-напред. Присъединете се към страничката във Фейсбук. Така ще бъдете в час за последните новини покрай майстора и текущата сервизна дейност.


ремонт на перални, сервиз за печки, майстор за ремонт, телевизионен техник,



ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


За контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028








Няма коментари:

Публикуване на коментар