сряда, 22 април 2015 г.

Майсторът, който ремонтира качествено перални в София, разкрива интересни факти за този полезен домакински електроуред

Точно средата на работната седмица, а аз така и не разбрах как завинаги отлетяха в тази част от живота, наречена минало, дните от събота до днес. Обикалям с тежката чанта с инструменти почти на  автопилот и ремонтирам повредените перални, микровълнови, съдомиялни, телевизори, съдомиялни, фурни, аспиратори, абсорбери, диспозери, печки и най-разнообразна и стимулираща въображението битова техника и електроника из различните квартали на пролетна София.

Сервиз за битова техника


Сряда, типично за делничен ден, е натоварен ден за майстор техничар като мен, който се занимава с ремонт на перални, печки или телевизори по домовете в София. А събота и неделя са всичко останало, но не и почивни дни – някои собственици на повредена битова техника ангажират час за диагностика и ремонт още през седмицата, защото повечето хора не са на работа през уикенда и могат да си позволят удоволствието да разполагат с времето си и останат у дома, за да бъдат посетени от техник. За шестия ден от седмицата вече имам два адреса за ремонт на перални.

стопена блокировка на люк на пералня/блокирал люкПреди да тръгна към първия за деня ремонт на перална машина решавам да публикувам няколко интересни факта за пералните машини, които чичо Гугъл сподели с мен. Първите електрически перални са създадени през 1908 година.


ремонт на перални по домовете
Източник - тук


Считат, че пералните с предно зареждане са по-добри и изпират дрехите по-хубаво от тези с горно зареждане.

ремонт на перални по домовете


Достъпен и добър метод за почистване на пералните с подръчни средства (особено при наличие на неприятна миризма) е да сложите две чаши бял оцет и да пуснете електроуреда на по-кратка програма, като не добавяте други препарати или дрехи.

Една малка хитринка за циповете по облеклото, които, освен че могат да повредят по-деликатните дрехи, могат да се заклинят в барабана на пералнята. Някои са на мнение, че циповете могат да доведат до счупване на люка на пералнята. Препоръчва се дрехите с ципове да бъдат напълно закопчани преди да се включи пералнята. Вече разбрахте защо. 

ремонт на перални в София


Време е да тръгвам, а на всички вас пожелавам една чудесна сряда!

====

Инж. Станев предлага и извършва професионален ремонт на перални машини в София. Офертата за ремонта на пералните се отнася за град София, валидна е през цялата седмица. Услугата се извършва по следния начин – техникът посещава на място повредения електроуред за улеснение и удобство на собствениците на проблемната пералня, печка, аспиратор, съдомиялна… Следват диагностика и съответен ремонт.


помпа на пералня


Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори, поправка на повредени платки, и други) и предлагам адекватни навременни решения, водещи до успешна развръзка на техническия проблем.


програматор на пералняПрофесионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!

ремонт на перални по домовете


Държите на професионализма, качеството на ремонтната дейност, практическия опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с правилния сервизен техник!

За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028


пералнята тече, майстор за перални, техник по домоветеВизитка на инж. Станев

Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни, прахосмукачки и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време. Ремонт на по-дребна битова техника (ютии, сешоари, тостери, котлони и др.) е възможен, като детайлите се уточняват предварително с инж. Станев.

ремонт на прахосмукачки, ютии, фурни, телевизориЖ. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и по предварително споразумение с майстора часове за посещение и ремонт извън работните могат да бъдат договорени.

ремонт на печки, микровълнови, съдомиялни, перални, изгорял нагревател на фурна,Майсторът, който може и знае как! :)


качествен ремонт на перални и телевизори в СофияИзкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.

Заповядайте в другите блогове и сайт за повече информация, ремонти и полезни статии.


Няма коментари:

Публикуване на коментар