Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 2 януари 2015 г.

Трябва Ви сервиз на битова техника по домовете – потърсете професионален майстор, който може да ремонтира адекватно и качествено вашите перални, печки, телевизори


В някой момент се налага да потърсите майстор, който да ремонтира повредените перални, печки или телевизори без да напускате домовете си в тези ледовити януарски дни.

перални сервиз в София


Не се препоръчва да опитвате сами да човъркате из електроуредите, които трябва да бъдат поправени, защото некомпетентната намеса може да повреди допълнително битовата техника, както и да причини здравословни проблеми на „майстора“.

как да отворя блокирал люк на пералня
Пишман майстор отваря блокирал люк на пералня с … чук:)

Ето пример за некомпетентна намеса – собственик на перална машина решил да ремонтира сам люка, който не се закопчавал. Развъртял уверено двете болтчета, които видял. Всъщност, това били болтчетата, които държат блокировката на люка на пералнята.  В резултат на самосиндикалните действия на пишман майстора, блокировката паднала вътре в пералнята и увиснала на кабелите.

Там обаче има постоянно напрежение и ако кабелът се завърти и допре до корпуса на пералнята, има два неприятни варианта:

1.  Ако пералнята е занулирана, може да изгори предпазителят на съответните контакти.

2.       Собственикът да бъде  ударен от ток, ако пералнята не е занулирана.

Преди да посегнете да „ремонтирате” самостоятелно неща, които не разбирате, помислете дали е оправдано да рискувате с каквито и да са възможни усложнения. Това може да си спестите, ако се обадите на достатъчно квалифициран майстор, който може да се справи и с най-трудните ремонти на перални, сушилни, печки, микровълнови, фурни, телевизори, съдомиялни…

ремонт на перални по домовете


Кратка визитка на майстора:

Електроинженер с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти

Ремонтирам професионално перални машини по домовете в София без почивен ден.

ремонт перални машини по домовете в борово, манастирски ливади, иван вазов, мотописта, бъкстон, красно село, хиподрума, лагера, бояна, лозенец, павлово, гоце делчев, овча купел


Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни решения.

Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.



запушен филтър на пералня, ремонт перални, помпа на пералня


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.


счупена ключалка на пералня, запушен филтър


На посочения телефонен номер 0898 371028 може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение в рамките на стандартния работен ден за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.


ремонт на прахосмукачки, микровълнови, котлони


Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ремонт на вентилаторни печки (духалки) в София


За повече информация и полезни статии – моля, посетете сайта и блоговете ни.






Няма коментари:

Публикуване на коментар