Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 11 юни 2014 г.

Майсторе, люкът на пералната машина блокира. Какво да правя сега?


Никак не са редки телефонните обаждания и търсения в сайта и блоговете ми с ключови фрази блокирал люк на пералня“ или "развалена ключалка на пералня"



Развалена ключалка на пералня отваряйте така, само ако сте решили да сменяте частта :) 

Некомпетентната намеса може да повреди сериозно вашата пералня. (Вижте снимката по-горе). 

Какво е добре да знаем в такава ситуация, за да не навредим на себе си и пералнята, ако не можем да ремонтираме сами повредата в домашни условия?



Дори да сте наясно къде се намира блокировката на люка, а сте от кръжока на начинаещите майстори, то по-безопасно (и евтино в час от случаите) ще бъде да не опитвате да ремонтирате сами пералната машина, защото в противен случай :

1. Рискувате да бъдете ударени от ток;
2. Възможно е да счупите блокировката, ако се окаже, че поразията не е от нея.





Повече по темата за блокирала ключалка на перална машина може да прочетете тук или тук.

Решението е да потърсите квалифициран и опитен майстор техник, който може да се справи с ремонта на проблемната ключалка бързо и качествено.

Къде да го намерите ли?

Ето едно предложение.


Добрият майстор знае как! И може! :)




===

Изкуството да бъдеш професионалист!
Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!
За добрия майстор почивен ден няма.

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и статии.



Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!


При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.



На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за професионални диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.



Инж. Галин Станев
За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.




Няма коментари:

Публикуване на коментар